• La cara nord del cor

    Redondo, Dolores Labutxaca Ref. 9788418572418 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    L’agost del 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall de Baztan, una jove Amaia Salazar de vint-i-cinc anys, subinspectora de la Policia Foral, participa en un curs d’intercanvi per a policies de l’Europol a l’Acadèmia de l’FBI, als Estats Units, que imparteix Aloisius Dupree, cap de l...
    Dimensions: 200 x 130 x 200 mm Pes: 480 gr
    Disponible en 7 dies
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18572-41-8
    • Data d'edició : 01/06/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Redondo, Dolores
    • Traductors/es : Parés Sellarés, Núria
    • Nº de pàgines : 688
    • Col·lecció : LABUTXACA

    L’agost del 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall de Baztan, una jove Amaia Salazar de vint-i-cinc anys, subinspectora de la Policia Foral, participa en un curs d’intercanvi per a policies de l’Europol a l’Acadèmia de l’FBI, als Estats Units, que imparteix Aloisius Dupree, cap de la unitat d’investigació.


    Una de les proves consisteix a estudiar un cas real d’un assassí en sèrie a qui anomenen «el compositor», que sempre actua mentre es produeixen grans desastres naturals atacant famílies senceres i amb una posada en escena gairebé litúrgica. L’Amaia es convertirà inesperadament en part de l’equip de la investigació que els durà fins a Nova Orleans, just abans del pitjor huracà de la història d’aquesta ciutat, per mirar d’avançar-se a l’assassí...


    Però una trucada de la seva tia Engrasi des d’Elizondo despertarà en l’Amaia fantasmes de la seva infantesa, i farà que s’hagi d’enfrontar novament a la por i als records que la doten d’un coneixement extraordinari de la cara nord del cor.


    Una novel·la trepidant que emociona i deixa sense alè.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.