• Beethoven: Révolution Symphonies 1 à 5 (3 CD)

    Clàssica/ Contemporànea

    Jordi Savall - Le Concert des Nations Alia Vox Ref. 8435408099370 Altres del mateix autor/a
    Per aquestes versions hem partit de la idea fonamental de recuperar el so original de l'orquestra tal com Beethoven la va imaginar, així com les qüestions essencials del tempo, indicades pel propi compositor. Realitzem tot el treball orquestral amb instruments que es corresponien amb els utilitzats ...
    Pes: 250 gr
    Disponible
    34,95 €
  • Descripció

    • ISBN : AVOSA9937 02
    • Data d'edició : 20/03/2024
    • Any d'edició : 0
    • Autors/es : Jordi Savall - Le Concert des Nations
    • Nº de pàgines : 0
    Per aquestes versions hem partit de la idea fonamental de recuperar el so original de l'orquestra tal com Beethoven la va imaginar, així com les qüestions essencials del tempo, indicades pel propi compositor. Realitzem tot el treball orquestral amb instruments que es corresponien amb els utilitzats en l'època, recorrent a un nombre d'intèrprets similar al què va disposar el compositor, d'uns 55-60 músics. Triem 35 instrumentistes procedents de Les Concert des Nations i, per als altres 20 instrumentistes, vam seleccionar a músics joves procedents de diferents països d'Europa i de la resta de món. L'objectiu principal, és projectar en el nostre segle XXI tota la riquesa i bellesa d'aquestes simfonies, gràcies a un veritable equilibri entre els colors i la qualitat del so natural de l'orquestra' Jordi Savall
    Durada: CD 1 - 59 '48' '/ CD 2 - 43' 58 '' / CD 3 - 32 '10' '/ Llibret: castellà, català, anglès, francès, alemany i italià

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.