• Feeling good

    Jazz / Latin-jazz

    Joan Chamorro & Andrea Motis Temps Record Ref. 8437014576078 Altres del mateix autor/a
    Feeling GoodBetween the Devil and the Deep Blue SeaInsensatez (How Insensitive)Insensatez (How Insensitive)Lover, Come Back to MeMoon RiverLove Me or Leave MeLover Man (Oh, Where Can You Be?) [1]SolitudeHallelujahEasy LivingMy Funny ValentineBésame MuchoSophisticated LadyGee Baby Ain't I Good to You...
    Pes: 250 gr
    Disponible
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN : TC R1326 02
    • Data d'edició : 20/03/2024
    • Any d'edició : 0
    • Autors/es : Joan Chamorro & Andrea Motis
    • Nº de pàgines : 0
    Feeling Good
    Between the Devil and the Deep Blue Sea
    Insensatez (How Insensitive)
    Insensatez (How Insensitive)
    Lover, Come Back to Me
    Moon River
    Love Me or Leave Me
    Lover Man (Oh, Where Can You Be?) [1]
    Solitude
    Hallelujah
    Easy Living
    My Funny Valentine
    Bésame Mucho
    Sophisticated Lady
    Gee Baby Ain't I Good to You
    Lover Man (Oh, Where Can You Be?) [2]
    Lullaby of Birland

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.