• Contes&ioga amb Kima Contes

    Els tallers de contes&ioga: aprendrem a relacionar-nos amb la nostre familia sembrant valors que faran la relació més positiva, sentirem emocions i enfortirem el vincle, desenvoluparem la imaginació i per sobre de tot ens divertirem.
    • Edad recomanada 5 a 12 anys
    • Una entrada val per un infant. L'adult acompanyant no necessita reservar entrada.
    GRATIS
  • Descripció

    Farem ioga tot escoltant contes.

    El ioga ens estimula, equilibra, tonifica, concentra i calma.
    Beneficis del ioga infantil en el pla físic: augmenta la flexibilitat, la coordinació i l'equilibri, promou habits respiratoris i posturals correctes. 
    Beneficis en el nivell mental i emocional: redueix el nivell d'estrés i ansietat infantil, ajuda a millorar la concentració, la memòria, augmenta  l'autoestima i la seguretat, genera estats de calma i armonia. 
    En el nivell pedagògic: estimulació de funcions cognitives, desperta la creativitat i el pensament màgic- divergent i motiva l'aprenentatge.


    El taller està dividit en tres parts:

    - Estimulació dels sentits a partir de jocs de concentració. El joc és l'eina per treballar la capacitat d'expresar-se física, verbal i emocionalment.

    - Postures de ioga a partir de contes on coneixarem el nostre cos i ens relacionarem amb les nostres famílies. 

    -Relaxació i meditació on a partir de música relaxant practicarem meditacions en moviment i farem respiracions per calmar-nos i sentir-nos millor. Respirar bé ens dóna salut.

    Durada aproximada del taller 1 hora.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.